Mafia II İçin 4 Yeni DLC Daha

28.09.2010 23:56 Samet Konuksal


 
     İlk oyununun yaptığı etkiyi yapamasa da bir çok otorite tarafından güzel sonuçlar alan Mafia II için yeni DLC'ler(indirilebilir içerik) gelmeye devam ediyor. 2K Games, oyun için dört adet yepyeni DLC'leri duyurdu.
 
     Her biri Steam, PSN ve XBL üzerinden $2.99 veya 240 Microsoft puanından satışa çıkacak olan bu DLC'ler, oyuna yeni kıyafetleri ve yeni araçları getiriyor. Ayrıca bu DLC'lerin, daha önce oyunu Amazon, Gamestop gibi bazı özel mağazalardan ön sipariş olarak satın alanlara verilen DLC'ler ile aynı olduğunu görüyoruz.
 
     Satışa çıkacak olan Vegas Pack, War Hero Pack, Renegade Pack ve Greaser Pack'in içeriklerine buradan ulaşabilirsiniz. Bu paketler için yayınlanan videoyu ise, aşağıdaki oynatıcı aracılığıyla izleyebilirsiniz.
 
     Bunların yanı sıra, Mafia II için duyurulan yukarıdaki paketler, bugün itibariyle satışa çıktı. Daha önce duyurulmuş Joe's Adventures için ise, bu yıl içinde satışa çıkacağı bilinmesine rağmen, kesin bir tarih henüz verilmedi.





İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia II Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Czech Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 12 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler