Mafia II'den Gerçekçilik Hakkında Röportaj Videosu

09.08.2010 14:34 Alkan Adakaner

 
 
     Mafia II'nin demosu yarın kullanıma sunulacak ve oyunla ilgili birazcık olsun merakımızı giderme şansı bulacağız. Demonun yanı sıra oyunun geliştiricileri Mafia II'yi tanıtmaya devam ediyor.  Yeni yayınlanan videoda gerçekçilik unsuru üzerinde durulmuş.
 
     Videoda Mafia II'nin dünyasının gerçekten yaşıyormış gibi gösterilmesi için şehirdeki insanların davranışları, (trafik ışıklarına göre hareket etmeleri gibi) çevrenin parçalanması, gölgelendirmeler, alev ve duman efektleri üzerinde özel olarak durulduğunu görüyoruz.
 
      Geliştirici ekibin en iddialı olduğu konulardan birisi olan gerçekçiliğin ne kadar iyi olduğunu 27 Ağustos'taki oyunun tam sürümünde tamamen görme fırsatı yakalayacağız. Teknoloji videosu ile ilgili röportajı buradan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia II Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Czech Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 1 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 1 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 2 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler