Mafia II'nin Demosu Yayınlanacak

09.06.2010 00:11 Alkan Adakaner


 
     Serbest dünyaya sahip oyunlar arasında en çok beklenilenler arasında bulunan Mafia II grafikleri ile de büyük ilgi çeken bir oyun. PC'de Nvidia fizikleri sayesinde çok daha gerçekçi olacak olan Mafia II ile ilgili güzel haberler geliyor.
 
      Take Two CEO'su Ben Feder'in açıklamasına göre 1940 ve 1950'li yılları gerçekçi bir şekilde yansıtacak oyunu E3 fuarında oynama şansı yakalayabileceğiz.
 
      Feder'in asıl önemli açıklaması ise Ağustos ayında Mafia II'nin PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için bir demosunun yayınlanacağını açıklaması oldu. Oyunun tam sürümü de Ağustos sonunda piyasaya çıkıyor.
 
     Tam anlamıyla bir grafiksel şova sahne olacak oyunun demosu sayesinde hangi versiyonunu almamız gerektiğine de karar verebileceğiz. Şu an için Nvidia sayesinde PC versiyonu önde görünüyor.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia II Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Czech Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 1 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 1 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 2 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler