Mafia II'nin Görsel Kalitesini Arttırmak İçin Yeni Mod Yayınlandı

07.01.2020 00:45 Özgür Eroğlu

 
2010 yılında PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için yayınlanan Mafia II, oyun dünyası için önemli bir yere sahip. Oyuncular tarafından oldukça beğenilen ve ardından çıkan Mafia III ile oyuncuları hayal kırıklığına uğratan serinin hayranları için güzel bir mod yayınlandı. 
 
Zaten oynanış olarak zamanın ötesinde olan, grafiksel açıdan da döneminin en iyilerinden olan Mafia II'nin görsel kalitesini yükseltmek için yeni bir mod yayınlandı. Old Time Reality adı verilen bu modun ilk amacı, hava koşullarını geliştirmek. Görevler esnasındaki hava koşulları da dahil olmak üzere, yeni hava koşulları için sokaklar ve bitki örtüleri tekrar tasarlanıyor. Bunun dışında da hem iç, hem de dış mekan aydınlatmalarında da yenilik getirecekler.
 
Şu an için betası erişime açılan moda ilerleyen zamanlarda, ekipmanı daha fazla bulma, polis ile karşılaşmayı daha rastgele hale getirmeye çalışacaklar. Buraya tıklayarak moda ulaşabilirsiniz. Aşağıdan da moda ait videoyu izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia II Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Czech Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler