Mafia II'nin Yeni DLCsi Yolda

31.08.2010 17:15 Samet Konuksal


 
 
     Çıkışıyla birlikte büyük ilgi gören Mafia II'nin yeni DLCsi(indirilebilir içerik) Jimmy's Vendetta'nın çıkış tarihi ve özellikleri belli oldu.
 
      Hitman'i andıran Jimmy karakteriyle oynayacağımız bu DLCde Jimmy, Empire Bay'deki karışıklıkları temizlemek için yola koyulacak. Jimmy's Vendetta DLCsi, 30 yeni görevi içerecek. Ayrıca Jimmy's Vendetta DLCsi, online bir sıralama sistemini de beraberinde getirecek. Bu sıralama sisteminde kim peş peşe kaç kişiyi öldürmüş gibi seçenekler bulunacak. Hâliyle bu sistemle beraber oyun daha uzun soluklu hâle gelecek ve oyuncuları bir rekabet içerisine sokacak.
 
      Bunların yanı sıra Jimmy's Vendetta DLCsi için çıkış tarihi, 7 Eylül olarak açıklandı.. DLC, 9.99$ veya 800 Microsoft puanından Playstation Network, Xbox Live Arcade ve Steam üzerinden satılacak. DLC'nin yayınlanan ekran görüntülerine aşağıdaki galeriden bakabilirsiniz.
 
Kaynak

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia II Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Czech Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 4 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler