Mafia II'nin İlk İncelemesi Başarılı

21.08.2010 18:22 Levent Polater

 

mafiaII

 

 
     Yıllardır devam oyununu bekleyenler, sanırım bu kadar beklediğinize değecek. Çünkü ilk inceleme puanı aksini göstermiyor. Game Informer'ın yayınladığı ilk Mafia II incelemesinin 10 üzerinden 9 aldığı görülüyor, diğer incelemeler de kısa bir süre içerisinde yayınlanır, ancak ilk puanın yüksek olması diğerlerinin de aşağı yukarı aynı gelebileceğini gösteriyor.
 
    Her ne kadar iyi puan aldığı görülse de incelemeyi okuduğumuzda oyunun "ufak baş ağrıları" olduğu da söylenmiyor değil. Eksi yönlerden biri olarak oyundaki arasahnelerin çok 'alakasız' zamanlarda çıktığı belirtilmiş

    İncelemeyi yazan Matt Bertz, ayrıca NPC'lerin yapay zekasının çok büyük sorun teşkil ettiğini de vurguluyor. Bir görev sırasında, takip etmesi gereken bir araç olduğunu ama bu aracın kendi kendine kaza yapıp şoförün öldüğünü ve görevin otomatikman başarısızlık ile sonuçlandığını söyleyen Bertz, bunun çok sinir bozucu olduğunu belirtmiş.

   Bu ufak sorunlar dışında incelemenin tamamında oyunun 'övüldüğü' görülüyor. Harika tasarlanmış kapalı alanlar ile çok daha iyi interaktif bir dünyaya sahip olduğu söylenen Empire Bay şehrinin GTA'nın Liberty City şehrinden bile daha güzel deneyim sunduğu belirtilmiş. 
 
    Red Dead Redemption gibi uzun oyunları bitiremeyenlerin Mafia II'nin senaryo aktarımına bayılacağı da incelemenin içerisinde yer alıyor. 
 
    Görünüşe göre Mafia II hayal kırıklığı olmayacak. Oyun çıktığında sizi incelemesiz bırakmayacağımıza emin olabilirsiniz.

 
 Game Informer

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia II Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Czech Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 1 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 1 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 2 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 2 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler