Magic: The Gathering Arena Throne of Eldraine Kart Seti ile Bu Ay Geliyor

05.09.2019 19:10 Özgür Eroğlu


Magic: Wizards'ın popüler kart oyununun, en son dijital yorumu olan The Gathering Arena, 26 Eylül'de resmen çıkacak. Lansman, Grimm Masalları ve Arthur efsanelerinin bir araya geldiği en yeni kart dizisi Throne of Eldraine’nin piyasaya sürülmesiyle aynı zamana denk gelecek. Kartlar, Magic: The Gathering Arena'da piyasaya sürülecek, ancak beta oynayanlar ön izleme sayesinde şu anda kartlara erişebilirler.
 
The Eldraine Courtside Brawl artık yayında ve 1v1 formatındaki oyunların 9 Eylül'e kadar oynanmasına izin veriyor. Bu, oyuncuların Throne of Eldraine kartlarını önceden oynamasını ve kazanmalarını sağlıyor. Brawl ayrıca, oyuncuların savaşa 59 Standart kartla birlikte bir Legendary yaratık veya Planeswalker getirebilecekleri yeni bir format sunuyor. Lansman ayrıca Eldraine dünyasına özgü yeni tematik savaş alanları da içerecektir.
 
Magic: The Gathering Arena’yı PC'de ücretsiz bir şekilde oynayabilirsiniz. Tüm bunlar ilginizi çektiyse, Throne of Eldraine setindeki dört yeni karta buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler