Magicka 2'yeni Ücretsiz Üç Yeni Element Geldi

16.09.2015 12:25 Ömür Gencer


       Farklı elementleri birleştirerek yepyeni büyüler yarattığımız Magicka 2 için yeni büyüler yolda. Oyunun dağıtımcısı Paradox Interactive, oyuna gelecek ücretsiz güncellemeyle Magicka 2'ye zehir, buz ve buhar olmak üzere üç yeni büyü geleceğini duyurdu.
 
       Bu üç yeni büyüden buz ve buhar ilk Magicka oyunundan aktarılıyor. Gelen yeni büyüleri birbiriyle veya diğer büyülerle bir araya getirerek birkaç bin yeni büyü kombinasyonları oluşturabilirsiniz. Yeni büyülerin yanında ücretsiz güncellemeyle birlikte oyuna yeni görsel detaylar ekleniyor.
 
       Bu güncellemenin oyunun PC sürümü için yayınlandığını PS4 sürümü için ise çok yakında yayınlanacağını belirtelim. Paradox'un güncelleme için yayınladığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Yapımın Steam'de %33 indirimle 16 TL'ye satıldığını belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Magicka 2 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Arrowhead Game Studios Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 7 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 8 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 9 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 10 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler