Maid of Sker 26 Mayıs'ta PS5 ve Xbox Series'e Geliyor

18.05.2021 19:06 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Wales Interactive, birinci şahıs hayatta kalma korku oyunu Maid of Sker PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonlarının 26 Mayıs'ta çıkış yapacağını duyurdu.
 
İyileştirilmiş doku çözünürlüğü ve hızlı yükleme süreleri sunacak. PlayStation 4'te 10-15 saniye olan yükleme süreleri PlayStation 5'te 1 saniyeye düşürülmüş. PlayStation 5 ile Xbox Series X'te 4K 30FPS veya 1440p 60FPS ve Xbox Series S'te 1080p 30FPS çalışacak. DualSense kontrolcüsünün uyarlanabilir tetikler ve dokunsal geribildirim özelliklerinden faydalanacak.
 
PlayStation 4 veya Xbox One'da oyuna sahip olanlar PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonlarına ücretsiz yükseltebilecek.
 
The Long Night, Axe of Kindness, Nightmare at the Hotel ve In Darkness olmak üzere dört yeni mod içerecek ve arena bazlı aksiyon odaklı oynanış sunacak. Modlarda çeşitli görevler, yeni silahlar ve düşmanlar bulunacak. 
 
Yeni nesil güncellemesi ve FPS Challenge modları fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Maid of Sker Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Wales Interactive Dağıtıcısı: Wales Interactive Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler