Man.City'nin Yeni Forması FIFA 12'de Tanıtıldı

Kaleci formaları da es geçilmemiş.
19.07.2011 02:33 Ersin Kılıç


     Yeni sezon öncesi tüm takımlar yavaş yavaş yeni sezon formalarını tanıtmaya başladı. Nitekim ülkemizde de Galatasaray ve Fenerbahçe gibi takımların forma tanıtımlarını gördük. Manchester City ise EA Games ile anlaşarak alışılmışın dışında bir tanıtıma imza atmış.
 
     Manchester City'nin resmi internet sitesinde, yeni sezon formalarının tanıtımı için bir video yayınlandı. Bu video ise tamamen FIFA 12 görüntülerinden oluşuyor. Yani hem formalar ilk kez FIFA 12'de gösterilmiş hemde her iki tarafında tanıtımına imza atılmış. Oyunların günlük yaşamdaki yerleri git gide daha fazla oluyor.
 
     Videoya baktığımızda ise ne kadar özenle hazırlandığını görüyoruz. Zaten lisans konusunda müthiş bir iş çıkaran EA Sports ekibi, bu özel forma tanıtımı için de son derece özverili bir video ortaya koymuşlar.  Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler