Maneater: Truth Quest DLC'si Duyuruldu

02.04.2021 11:41 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Deep Silver ve geliştirici Tripwire Interactive, köpekbalığını kontrol ettiğiniz aksiyon rol yapma oyunu Maneater için Truth Quest indirilebilir içeriğini duyurdu.

Bu yaz $14.99 / €14.99 fiyattan çıkış yapacak.
 
Truth Quest ana oyunun kaldığı yerden devam edecek ve hikayeyi sonuçlandıracak. İndirilebilir içerik iki yeni bölüm, tamamen yeni bir bölge, yeni görev tipleri, yeni süper avcı, ödül avcılarının size karşı kullanabileceği yeni silahlar ve araçlar ve daha fazlasını sunacak. Maksimum seviye sınırı da 40'a yükselecek.
 
Maneater şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC'de Epic Games Store üzerinde ulaşılabilir durumda. Switch versiyonu 25 Mayıs'ta geliyor.

Truth Quest duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Maneater Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blindside Interactive Dağıtıcısı: Tripwire Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Mayıs 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 29 Nisan EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler