Manifold Garden PS4, Xbox One ve Switch için Çıktı

19.08.2020 11:31 Gazali Çetinkaya

 
William Chyr Studio'nun keşif bulmaca oyunu Manifold Garden sürpriz bir şekilde PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkışını gerçekleştirdi.
 
PlayStation Store'da 79,00 TL (PS Plus ile 71,10 TL), Xbox Store'da 51,25 (indirimle 46,12 TL) ve Nintendo eShop'ta $19.99 (indirimle $17.99). 

Oyun ilk olarak Ekim 2019'da Epic Games Store ve Apple Arcade için çıkmıştı. Steam'e de Ekim 2020'de geliyor. Türkçe dil desteği mevcut.

Oyun hakkında:
 

Manifold Garden, fizik kurallarını ve uzayı yeniden şekillendiriyor.

Yer çekimini yeniden keşfet ve imkânsız mimari yapılardan oluşan Eschervari bir dünyaya açıl. Geometri her yönde sonsuz bir şekilde tekrar eder ve bir yerden düşmek seni başladığın yere geri götürür. Bakış açını değiştirmek ve dünyayı yeni şekillerde görmek için yer çekimini yönlendir. Evrenin kurallarında uzmanlaş ve çorak bir dünyayı bitki örtülerine ve yaşama kavuştur.
 
Zihin büken bulmacalarla dolu, engin ve çarpıcı görsellere sahip bir dünya.
Yer çekimini yönlendirerek yeni bakış açıları kazan ve görebildiğin her yüzeyde yürü.
Sonsuz tekrarlanan engin mimari yapıları keşfet.
 
Manifold Garden, Oyun Geliştiricilerinin Seçimi Ödülleri'nden "En İyi Çıkış" da dâhil olmak üzere birçok ödüle aday gösterildi. New Yorker'ın 2019 yılı en iyi oyunlarından biri olarak seçildi.

 
Konsol versiyonları çıkış fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Manifold Garden Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: William Chyr Studio Dağıtıcısı: William Chyr Studio Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 17 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler