Mario Kart 7 Her Şekilde 60 fps Hızda Çalışacak

Mario Kart 7 ile 3DS ekranları şenlenecektir
21.10.2011 15:06 Alkan Adakaner

 
     Nintendo'nun en iyi geliştirici stüdyolarından birisi olan (hatta dünyanın en iyileri arasında) Retro Studios'un hazırladığı Mario Kart 7 ile ilgili sevindirici bilgiler gelmeye devam ediyor. Açıklamalara göre oyunu her şart altında 60 fps hızında oynayacağız.
 
      Mario Kart 7'yi ister 3D mod kapalıyken isterseniz de açıkken oynayın oyun 60 fps hızdan ödün vermeyecek. Bunun yanı sıra 8 kişilik online karşılaşmalarda da yine oyunu aynı akıcılıkta oynama şansınız olacak.
 
      Nintendo oyunun iletişim özellikleri üzerinde çok yoğun bir biçimde duruyor. Anlaşılan 3DS'te artık rahatça online oyun oynamamız mümkün olacak. Bir de e-shop ve diğer online özellikler konusunda daha kaliteli hizmet verilirse sanırım Nintendocuların herhangi bir şikayeti kalmayacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mario Kart 7 Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 4 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler