Mario Kart 7'de Bulunan "Kısayol" Düzeltilmeyecek

16.01.2012 14:33 Beril Sergün


      Mario Kart 7 oyuncularına maalesef kötü bir haberimiz var. Maka Wuhu isimli yarış pistini hepimiz biliyoruz, bu yarış pistinin belirli bir kısmında yarış pistinden çıkıp yeniden respawn olduğunuzda neredeyse yarış pistinin sonunda oluyor ve oyunu direk kazanabilme şansına erişebiliyorsunuz, hatta daha iyi açıklama amacıyla aşağıdaki videoyu izleyerek daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.
 
      Nintendo hatasını düzeltmek yerine şöyle bir açıklama yaptı konuyla ilgili; "Yılın bu yoğun zamanında sabırla bizden cevap beklediğiniz için teşekkür ederiz. Wuhu Island'da belirli bir yerden sonra yolunuzu değiştirerek sona kolay ulaştığınızın farkındayız. Bu kısayolu oyundan kaldırmak için herhangi bir planımız yok çünkü bunu yaparsak oyunu önceden alan eski oyuncularımız avantajlı hale gelmiş olur."
 
      Kısacası yama ile uğraşamayız, o yarış pistine girmeyin denmiş, siz ne diyorsunuz?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mario Kart 7 Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 4 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler