Mario Party Superstars için Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı

13.10.2021 20:50 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo 64 Mario Party oyunlarından beş tahta ve Mario Party serisinden 100 mini oyun içeren klasik bir koleksiyon olan Mario Party Superstars, Nintendo Switch için 29 Ekim'de piyasaya sürülecek. Yeni çıkan fragman, Mario Party Superstars'ın sunduğu tahtalara, mini oyunlara ve modlara derinlemesine bir bakış sunuyor.
 
Öne çıkan özellikler 
 
Nintendo 64 Mario Party Games'den 5 klasik oyun tahtası: Yoshi's Tropical Island, Space Land, Peach's Birthday Cake, Woody Woods ve Horror Land, Nintendo Switch için yeniden tasarlandı ve her biri kendine özgü etkinliklerle geliyor. Oyuncular çevrimiçi*, aynı sistem** veya yerel kablosuz** çok oyunculu modda her zaman, her yerde parti yapabilir. Çevrimiçi çok oyunculu ile herkes arkadaşlarıyla hızlı bir oturuma veya 30 turluk bir maraton maçına girebilir. Tek başına parti yaparken bile, dünya çapındaki diğer oyuncularla rastgele eşleşmek mümkündür.

Çıkartmalar: Oyuncular, tahtada Yıldız toplarken diğer parti arkadaşlarıyla iletişim kurmak için çıkartmaları kullanabilirler.

Arkadaşlarla oynarken askıya alma işlevi: Masa oyunu modunda arkadaşlarla yapılan maçlar her yeni turdan önce kaydedilir, böylece ara vermek ve şenliklere daha sonra devam etmek kolaylaşır.

100 mini oyun: Mario Party serisinden seçebileceğiniz 100 mini oyun var. Herkes için ücretsiz mini oyunlar, 2'ye 2, 1'e 3 ve Düello mini oyunları ve daha fazlası var. Hepsi tuş kontrolleri ile oynanır.

Mt. Minigames: Hızlı bir mini oyun patlamasının tadını çıkarmak isteyenler için, Mt. Minigames toplamda yedi farklı saha sunar– Free Play, cooperative Tag Match, Trio Challenge, Sports and Puzzles, Survival, Coin Battle ve Daily Challenge. Mt. Minigames ayrıca çevrimiçi*, aynı sistem** veya yerel kablosuz** çok oyunculu oyun sunar. 
 
Fragman videosu
 
 
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mario Party Superstars Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Party Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 56 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler