Mario Rekor Kırmaya Doymuyor

14.01.2010 15:10 Ersin Kılıç

 
Call of Duty : Modern Warfare 2'nin satış rakamları ile yarışacağı söylenen ve çıktığı günden itibaren tahmin edildiği gibi yüksek satış rakamlarına ulaşan New Super Mario Bros Wii, ismini zirvedekiler listesine yazdırmaya devam ediyor.
 
 Satış rakamlarında dünya genelinde 10 milyonu geçen New Super Mario Bros Wii, bir rekora daha imza attı.
 
Sadece tek bir konsolda en fazla satan oyunlar listesinde 10 milyonluk satış rakamını aşan NSMB Wii, rekorun son sahibi olan Grand Theft Auto : San Andreas'ı şimdiden geride bıraktı.
 
İlk olarak PS2'ye özel çıkan GTA : San Andreas, çıktığı ilk 10 haftada 10 milyonu aşmıştı. New Super Mario Bros Wii ise aynı rakamı 8 haftalık satışı sonucunda ulaştı ve hala da satış listelerinde üst sıralarda yer alıyor. Oyunun satışları bu hızı ile devam ederse kırılması güç bir rekora imza atması bekleniyor.
 
NSMB Wii şu ana kadar Kuzey Amerika'da 4.5 milyon, Japonya'da ve Avrupa'da ise 2.9 milyonluk satış rakamları ile toplamda 10 milyon barajını aştı. Oyunun toplam hasılatı ise şimdiden 610 milyon doları buldu.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
New Super Mario Bros. Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor 5 Saat önce F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 6 Saat önce Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler