Mario Strikers: Battle League için Demo Yayınlandı

27.05.2022 17:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Nintendo ve geliştirici Next Level Games, Mario Strikers: Battle League için Nintendo eShop üzerinden bir demo yayınladı. Kullanıcılar bu demoya artık erişebilir ve 3 ile 6 Haziran arasında çevrimiçi çok oyunculu modda başkalarına karşı oynayabilir.
 
Mario Strikers: Battle League Football'da oyuncular, Mario, Peach, Donkey Kong ve Toad dahil olmak üzere Mushroom Kingdom'dan tanıdık yüzler arasından seçim yapabilir ve sekiz oyuncuya kadar yerel oynayabilir veya rekabeti çevrimiçi oyuna taşıyabilirler.
 
Oyuncular Team Tackle özelliğini kullanarak, takım arkadaşlarını ekstra pozisyona sokabilir, rakiplerini yere serebilir veya Hyper Strike ile iki puan kazanabilmeniz için almanız gereken Strike Orb’ları kapabilirler. Strike’ta faul yok, karşı takımı kramponlarınız ile karşı karşıya gelmemeyi dileyecek hale getirebilirsiniz. 
 
Mario Strikers: Battle League Football, 10 Haziran'da Nintendo Switch için geliyor.  
 
Switch sayfası
 
https://www.nintendo.com/store/products/mario-strikers-battle-league-first-kick-switch/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 29 Dk önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 3 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 4 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler