Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions İçin Çıkış Videosu Yayınlandı

26.09.2017 16:53 Tunahan Safdır

 
     Mario ve Luigi'nin Beanbean Kingdom'a yaptıkları yolcuğu kendi anlatımıyla oyunculara sunacak olan Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser's Minions'ın çıkış videosu yayınlandı.
 
     2003 yılında çıkan Mario & Luigi: Superstar Saga'nın remake sürümü olan oyun güncellenmiş görseller, çeşitli iyileştirmeler ve Minion Quest isimli yeni bir oyun modu içeriyor. Yayınlanan yeni video ile bu modun oynanışını da görme fırsatı buluyoruz.
 
     6 Ekim 2017 tarihinde Nintendo 3DS için çıkış yapacak olan Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser's Minions'ın çıkış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 6 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler