Mario + Rabbids Kingdom Battle'ın Yapımcısından Yeni Bilgiler Var

10.10.2017 15:15 Tunahan Safdır

 
     Mario + Rabbids Kingdom Battle'ın yapımcısı Davide Soliani geçtiğimiz gün katıldığı bir soru cevap etkinliğinde bazı konulara açıklık getirdi. Yakın gelecekteki DLC'ten yeni yamaya ve gelecek planlarına kadar pek çok konuda bilgiler verdi.
 
     Devam oyunuyla ilgili bir düşünceleri olup olmadığı sorusuna "Bundan keyif alırım, ayrıca onu duyarım" diyen Soliani, yeni gelecek DLC için çok sıkı bir çalışma içerisinde olduklarını belirtti. Henüz net bir çıkış tarihi veremediğini ama yakın zamanda pek çok sürprizle oyuncuların karşısına çıkacaklarını açıkladı.
 
     Oyunu geliştirmeye başladıklarında Switch hakkında hiç bir bilgiye sahip olmadıkları söyleyen Soliani "Neler olup bittiğini gördükten sonra gülümsedik. Çünkü kafamızdakilerle tam olarak uyuşan bir yapıyla karşı karşıyaydık" dedi.
 
     Doğru dengeyi kurabilmek için bazı hareketlerde ve mekaniklerde kısıtlamalar yapmak zorunda kaldıklarını, ayrıca gecikme ve donma gibi problemler üzerinde çalıştıklarını söyleyen yapımcı Ekim ayının ortalarında bir düzeltme yaması çıkarmaya hazırlandıklarını da sözlerine ekledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mario + Rabbids Kingdom Battle Platformlar: Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 29 Ağustos 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler