Mario ve Luigi'ye Kardeş Gelebilir

Eminiz üçüncü kardeş de aynı ilgiyi görecektir
15.03.2013 08:45 Alkan Adakaner


     Nintendo'nun maskotları Mario ve Luigi'nin şu ana kadar hiç bilinmeyen bir kardeşi ortaya çıkabilir. Dünkü GTTV'de programda konuşan Shigeru Miyamoto bu konu hakkındaki ilk ipucunu vermiş görünüyor.
 
    "Gelecekte ne türde oyunlar yapabileceğimi bilemiyorum. Belki günü geldiğinde Mario ailesi 3. bir kardeşe ihtiyaç duyar; belki bu noktadan hareketle böyle bir kardeş yaratabiliriz."
 
    Aslında bu sözleri ciddiye almak gerekiyor; çünkü Miyamoto'ya Super Mario Galaxy çıkmadan yıllar önce Mario oyunlarında nasıl bir yenilik istiyorsunuz sorusu sorulduğunda, "bilmem belki uzaya çıkar" ipucunu vermişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
New Super Mario Bros U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler