"Mario'nun Sesi Kafamın İçinde Yankılanıyor"

15.12.2009 22:08 Talha Aynacı

Resmi Nintendo dergisinin son sayısında verdiği röportajda Charles Martinet, 14 yıldır seslendirdiği Mario karakterinin tepkilerini artık zihninin derinliklerinde çınlandığını açıkladı; "Sesi her zaman kafamın içinde"
 
Gaipten sesler geliyor olabilir mi bilemiyoruz fakat Martinet'e göre; bir prensese aşık olup onu kurtarmak için mücadele eden ve karşısına çıkan engellere neşeli tepkiler veren bir karakterden daha eğlenceli ne olabilir ki!

Dile kolay... Martinet, Super Mario 64'den bu yana yani 1995 yılından beri  seslendiriyor. Şu an 54 yaşında olan Charles Martinet'i daha pek çok Mario oyununda duymak dileğiyle.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
New Super Mario Bros. Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 3 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 4 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 6 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 6 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler