Mario'nun Vicdan Azabı

12.08.2010 11:25 Alkan Adakaner


     Mario'nun oyunlarında düşmanlarımızı rahatlıkla öldürüyoruz ve bu nedenle hiç bir sıkıntı da yaşamıyoruz. Ne de olsa ortada şiddet içerikli bir görüntü yok. Üstelik düşmanlarımız da en az Mario kadar şirinler.

     Şimdiye kadar Mario ile ilgili onlarca hayran çalışması yapıldı. Bu çalışmalar arasında çok yaratıcı olanlar da bulunuyor. Aşağıda gördüğünüz çalışma da en başarılı olanlardan birisi. Düşmanını kanlı bir biçimde öldüren Mario büyük bir vicdan azabı çekiyor.

     Kendini bir odaya kapatan kahramanımızı polis tarafından yakalandıktan sonra vicdan azabına dayanamayarak intihar ediyor. Bu çalışmada Mario düşmanı öldürmeden ve öldürdükten sonra arkaplandaki bulutlarında ifadelerine dikkat etmenizi öneririm. Ayrıca intihar ettiği sahnede duvarda Prenses Peach ve kardeşi Luigi'nin fotoğraflarının olması da güzel bir ayrıntı. Bu tür başarılı çalışmaların devamını gelmesini diliyorum.
 
 
foto:kotaku
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
New Super Mario Bros. Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 3 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 4 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 6 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 6 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler