Mars Horizon 17 Kasım'da Çıkacak

20.10.2020 06:16 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı The Irregular Corporation ve geliştirici Auroch Digital, strateji simülasyon oyunu Mars Horizon için çıkış tarihi verdi.

17 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.
 
Demo sürümünü Steam'den indirip oynayabilirsiniz.
 
Mars Horizon, uzay araştırmaları hakkında bir strateji simülasyon oyunu. Avrupa Uzay Ajansı'nın desteğiyle birlikte geliştirilmiş oyunda, oyuncular büyük bir uzay ajansının sorumluluğunu üstlenerek insanlığı Mars'a götürmeye çalışacak.
 
Her biri benzersiz özelliklere, üsse, araçlara ve uzay gemisine sahip beş uzay ajansı arasından birini seçerek uzay maceranıza başlayacak ve füze fırlatma platformu, araştırma laboratuvarları, astronot eğitim tesisleri ve çok daha fazlasını içeren bir üs kuracak ve geliştireceksiniz.
 
Oyunun özelliklerinin tanıtıldığı fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mars Horizon Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Auroch Digital Dağıtıcısı: Auroch Digital Tür: strateji simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 11 Dk önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 5 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 6 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler