Martin Scorsese'nin Sıradaki Filmi de Netflix veya Apple TV'de Yayınlanabilir

13.04.2020 13:23 Özgür Eroğlu

 
Ünlü ve başarılı yönetmen Martin Scorsese'nin şu anda yapım aşamasında olan filmi Killers of the Flower Moon da The Irishman ile aynı kaderi paylaşabilir.
 
Her ne kadar Martin Scorsese başarılı bir yönetmen olsa da geçtiğimiz senenin Oscar adaylarından The Irishman için bir yayın bulamamıştı ve en sonunda Netflix ile anlaşmıştı. Filmin yayınlanmasından sonra da insanlara filmi telefondan izlememeleri gibi "önerilerde" bulunmuştu.
 
Sıradaki filmi Killers of the Flower Moon için işler aynı şekilde gelişebilir. The Wall Street Journal'ın haberine göre; Killers of the Flower Moon'ın yayıncısı Paramount'un, filmin desteklenmesi konusunda bazı şüpheleri bulunuyor. Scorsese de dağıtım konusunda Universal ve MGM ile temasa geçtiği söyleniyor. Ancak Netflix veya Apple TV'nin de bu konuda bir adım atacağı söyleniyor. 
 
Filmin başrollerinde Leonardo  DiCaprio ve Robert De Niro bulunuyor. Filmin bütçesi ise 200 milyon dolar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler