Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order X-Men Fragmanı

24.05.2019 01:18 Gazali Çetinkaya

 
Nintendo, Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order için oyunda yer alacak X-Men ekibinin gösterildiği bir dakikalık bir fragman yayınladı.

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order ile ilgili tüm oynanış videolarına Game İnformer'ın YouTube kanalı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order 19 Temmuz'da Switch için çıkacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Marvel Ultimate Alliance serisi 10 yıl sonra yeni bir aksiyon rol yapma oyunu olarak geri dönüyor—Nintendo Switch sistemine özel olarak.
 
Avengers, Guardians of the Galaxy, X-Men ve daha fazlasını içeren devasa karakter kadrosundan en güçlü Marvel süper kahramanları ekibini oluşturun. Thanos ve onun acımasız savaşçıları The Black Order'ın galaktik yıkımını önlemek için arkadaşlarınızla birlikte çalışın.
 
Bu yeni hikayede kahramanlar ve kötü adamlar sonsuzluk taşlarını Thanos ve The Black Order'ın kozmik kaosu başlatmasından önce bulmak için Marvel evrenindeki bir yarışta birleşiyor. Avengers Tower'dan X-Mansion'a kadar her bir durak Thanos'un tehlikeli görevini önlemek için hayranların favori karakterlerinin ve ikonik mekanlarda beklenmedik savaşlarına sahne oluyor. Görüş açısının omuz üstü “Kahraman Kamerası” bakış açısına geçtiği serinin yeni oyununda aksiyona daha da yaklaşın. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order Platformlar: Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler