Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order için Yeni Ücretsiz Kostümler Yolda

24.09.2019 09:54 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Nintendo ve geliştirici Team Ninja, Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order'ın bir sonraki ücretsiz kostüm güncellemesini detaylandırdı. Oyuncular çok yakında Captain America, Black Panther, Iron Man ve Thor'un yeni kostümlerini kullanabilecek.

Güncelleme için çıkış tarihi verilmedi fakat oyunun ilk indirilebilir içerik genişlemesi Curse of the Vampire ile birlikte çıkacaktır.

30 Eylül'de çıkacak Curse of the Vampire oyuna Marvel Knights karakterleri Blade, Moon Knight, Punisher ve Morbius'u ve yeni Gauntlet modu için co-op görevler getirecek.

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order Switch üzerinde ulaşılabilir durumda.   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order Platformlar: Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 1 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 2 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 2 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 3 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler