Marvel vs Capcom 3 ve Super Street Fighter 4 PC

08.04.2010 16:03 Alkan Adakaner


 
     Capcom hala dövüş oyunu piyasasının en önemli firmalarından birisi konumunda bulunuyor. Son dönemlerde uzun zamandır devam eden dövüş oyunları serileri dökülürken, Capcom ise Street Fighter 4 ile yakaladığı büyük başarıyı devam ettirmek niyetinde.
 
    Firmanın 2 önemli serisinden söylenti kaynaklı da olsa dikkate değer haberler geliyor. Teamspooky'de yer alan haberlere göre Super Street Fighter 4'ün PC versiyonu ile ilgili çalışmalara başlandı. 
  
     Bunun yanı sıra aynı sitede Marvel vs Capcom 3'ün de Mayıs ayı içinde piyasaya çıkacağı haberi yer alıyor. Üstelik bu iddiayı ortaya atan kişi Super Street Fighter 4'ün tam karakter listesini resmi açıklama gelmeden önce duyurmuştu. Marvel vs Capcom 2'nin de hala çok sattığını göz önüne alırsak 3. oyun kaçınılmaz gibi görünüyor.
 
    Daha önce Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars'ın yapımcısı Ryota Niitsuma da Capcom ve diğer firmaların karakterlerinin bir arada yer aldığı oyunları yapmayı sevdiğini söylemişti. Pek yakında büyük duyurulara hazır olmalıyız.
 
kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel vs Capcom 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 Mobil Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler