Marvel vs Capcom 3'e Fantastik Bir Duyuru Gelecek

Başka tahmini olan?
11.07.2011 11:59 Ersin Kılıç


     Street Fighter IV kadar ses getiremeyen ve açıkçası bizi de pek tatmin etmeyen Marvel vs Capcom 3, çıkışından kısa bir süre sonra sessizliğe gömülmüştü. Bugün ise oyun ile ilgili yeni bir haber geldi ve Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds için önemli bir duyuru yapılacağı belirtildi.
 
     Kısacası bir duyurunun duyurusu haberi de Marvel vs Capcom 3 için geldi diyebiliriz. ComicCon'un resmi sitesinde listelenen panel sıralamasında oyunun yapımcısı olan Ryota Niitsuma'nın ComicCon sunumunda "Fantastik" bir duyuru yapacağı belirtilmiş.
 
     Oyuna yeni karakterler ekleneceğini tahmin etmek çok zor değil. Fantastik kelimesine yapılan vurgu ise aklıma direk olarak Fantastik Dörtlü'yü getirdi. ComicCon fuarı 21 - 24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 18 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 4 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler