Marvelous, Rune Factory 6 oyununu duyurdu

28.05.2023 10:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Marvelous ekibi Rune Factory serisinin bir sonraki ve yeni ana oyunu olan Rune Factory 6'yı duyurdu. Oyunun hangi platformlara çıkış yapacağı duyurulmadı. Seri yönetmeni Shiro Maekawa, Rune Factory 6'nın geliştirilmekte olduğunu ve oyunun Doğu ve Batı'yı temsil eden batı kıtası Adonea'da geçeceğini doğruladı.
 
Serinin ana oyunu şu anda geliştirilme aşamasında
 
 
 
Yeni duyurulan Rune Factory 6 dışında bir de Rune Factory: Project Dragon oyunu geliyor. Bu iki oyunun da Adonea'da geçmesi planlanıyor. Yeni duyurulan oyunlar geçtiğimiz günlerde Marvelous tarafından gerçekleştirilen canlı yayın etkinliğinde hayranlara sunuldu. 
 
Tanıtımı yapılan oyunlar hakkında birçok detay hayranlara aktarıldı. Oyun içerisinde yer alan karakter tasarımları ve oyun içi detaylar izleyenlere sunuldu. Rune Factory 6 duyurusunu da aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.
 
Oyunun duyurusu (25:44 / 27:00 dakikalar arası)
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rune Factory 5 Platformlar: Geliştirici: XSeed Games Dağıtıcısı: XSeed Games Tür: Rol Yapma Oyunu (Ryo) Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 3 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 4 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 4 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 5 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler