Marvel's Avengers 1.8.2 Güncelleme Detayları

28.07.2021 12:57 Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix, Marvel's Avengers için oyun sonu görev olan Omega-Level Threat: Family Reunion'ın geldiğini ve ücretsiz bir güncellemenin yayınlandığını duyurdu.
 
Omega-Level Threat: Family Reunion görevleri, Güç Seviyesi 145 olan (oyunun maksimum Güç Seviyesi olan 150 önerilir) tam dört oyunculu saldırı takımını gerektiriyor. Bu en son ücretsiz güncelleme oyuncuların mevcut Mega Hive görevlerini diğer oyuncularla birlikte yapma özelliğini getiriyor. Ek olarak ilk kez Nisan ayında Tachyon Anomaly etkinliğinin bir parçası olarak piyasaya sürülen popüler çoklu kahraman özelliği de kalıcı hale geliyor. Oyuncular artık herhangi bir çok oyunculu görev için birden fazla aynı Süper Kahraman ile çevrimiçi olarak ekipler oluşturabilecek.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 31 Dk önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 1 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler