Marvel's Avengers Beta Tarihleri Açıklandı

15.07.2020 17:07 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Square Enix ve geliştiriciler Crystal Dynamics ile Eidos-Montreal, Marvel's Avengers oyununun beta tarihlerini açıkladı.

7 Ağustos
- Oyunu PlayStation 4'te ön sipariş veren kullanıcılar için başlayacak.

14 Ağustos
- Oyunu Xbox One ve PC'de ön sipariş veren kullanıcılar için başlayacak.
- Tüm PlayStation 4 kullanıcılarının erişimine açılacak.

21 Ağustos
- Tüm platformlarda tüm kullanıcıların erişimine açılacak.
 
Beta hikaye içeriği, co-op görevler, karakter ilerlemesi, War Zone ve Drop Zones görevlerini içerecek. Bitiş tarihi açıklanmadı.
 
29 Temmuz Çarşamba Türkiye saati ile 20:00'da oyun için yeni bir sunum düzenlenecek ve beta hakkında daha fazla bilgi edineceğiz. 
 
Marvel's Avengers PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için 4 Eylül'de çıkacak. PlayStation 5 ve Xbox Series X versiyonları yeni nesil konsolların çıkış gününde ulaşılabilir olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Avengers Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 7 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler