Marvel’s Avengers - Black Panther: War for Wakanda 17 Ağustos'ta Çıkıyor

31.07.2021 10:29 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici Crystal Dynamics, Marvel'in Avengers'ın yeni genişlemesi “Black Panther: War for Wakanda”nın ana oyuna ücretsiz bir güncelleme olarak 17 Ağustos'ta çıkış yapacağını duyurdu.
 
Yeni genişleme paketi, oynanabilir Süper Kahraman Black Panther'i, iki yeni kötü adamı, keşfedilecek yeni bir bölgeyi, yeni düşmanları, Birnin Zana bölgesini getiriyor. Bunun yanı sıra yeni solo - çok oyunculu Drop Zone ve Threat Sector görevleri ve daha fazlasını oyuna dahil ediyor. 
 
Black Panther: War for Wakanda için canlı yayın etkinliği de yapılacak. Etkinliği 16 Ağustos TSİ 20.00'de Twitch üzerinden izleyebilirsiniz. 
 
Marvel's Avengers şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Steam üzerinden PC ve Stadia için mevcut. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Avengers Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Dk önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler