Marvel's Avengers'ın Çıkışında 6 Farklı Oynanabilir Karakter Olacak

10.11.2019 21:27 Özgür Eroğlu

 
 
Crystal Dynamics tarafından geliştirilen günümüzün en popüler markalarından olan Marvel karakterlerine odaklanacak olan Marvel's Avengers'dan yeni bir haber paylaşıldı. Geçtiğimiz günlerde oyunun farklı sonlara sahip olacağını sizlere aktarmıştık.
 
Bugün paylaşılan haber ise oyundaki oynanabilir karakterler üzerine. Stüdyonun yöneticisi Scot Amos oyunun çıkışı ile birlikte toplamda 6 farklı oynanabilir karaktere sahip olacağını açıkladı. Bunlar ise: Hulk, Thor, Black Widow, Iron Man, Captain America ve Ms. Marvel. İlerleyen süreçte ise farklı karakterler oyuna eklenecek. Bunlardan birinin Hawkeye olacağını daha önce açıklamışlardı. Gelecek olan karakterlerin hepsi ücretsiz olacak.
 
Karakterlerin her birinin kendine özgü oynayış şekli ve geliştirmeleri bulunacak. Başka hangi karakterler eklenecek merak ediyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Avengers Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler