Marvel’s Avengers’ın Oynanış Süresi 10-12 Saat Sürecek

07.10.2019 12:43 Özgür Eroğlu


Square Enix tarafından yayıncılığı yapılan Crystal Dynamics tarafından geliştirilen ünlü çizgi roman ve film serisi Avengers’ın bildiğiniz gibi Marvel’s Avengers adlı bir oyunu geliyor. Önce 5 adet oynanabilir karakter bulunduran oyun geçtiğimiz günlerde yapılan duyuruyla 6. oynanabilir karakteri de öğrenmiştik. Şu ana kadar belli olan karakterler: Hulk, Captain America, Black Widow, Thor, Iron Man ve Ms. Marvel.

Şimdi ise oyunun ana hikayesinin ortalama kaç saat süreceği açıklandı. Comic Book adlı site ile konuşan Crystal Dynamics’in menajeri Rich Briggs, oyunun oynanış süresi uzunluğu hakkında şöyle dedi:

“Bence tam olarak ne kadar keşfetmek istediğinize bağlı. Daha önceki oyunlarımızı düşünürseniz sadece hikayeyi oynamanız 10-12 saat sürüyor. Ancak her şeyi öğrenmek istiyorsanız, oyundaki her şeyi yapın. Bu da Tomb Raider oyunlarımız gibi 30 saatlik bir süre oluyor. Bu yüzden net bir süre söyleyemeyiz ama önceki oyunlarımızdan çıkarım yapabilirsiniz.”

Marvel’s Avengers, 25 Mayıs 2020’de PC, Xbox One ve PlayStation 4 için piyasaya sürülecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Avengers Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 2 Saat önce Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 2 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 3 Saat önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 4 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler