Marvel's Iron Man VR 1.06 Güncellemesi New Game+ Modu ve Daha Fazlasını Ekliyor

21.08.2020 19:23 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Camouflaj, Marvel's Iron Man VR için versiyon 1.06 güncellemesini yayınladı.
 
Güncelleme oyuna New Game+ modunu getiriyor. Oyunu bir kez tamamladıktan sonra erişebileceğiniz bu mod önceki oynayışınızda açtıklarınızı yeni oyuna aktarıyor. Eğer Invincible zorluk seviyesinde ustalaştıysanız yeni zorluk seviyesi Ultimate'ı deneyebilirsiniz.
 
Güncelleme ayrıca Chris Foster tarafından tasarlanan yeni zırhlar ve bu zırhları açmanız için gereken yeni challenge'lar içeriyor. Yeni silahlar, iyileştirilmiş yükleme süreleri, geçilebilir yan görevler ve görevleri tekrar oynadığınızda sinematikleri geçebilme seçeneği de güncellemenin diğer öne çıkan özellikleri. Tüm detayları PlayStation Blog üzerinde bulabilirsiniz.
 
Marvel's Iron Man VR sadece PlayStation VR üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Iron Man VR Platformlar: PS4 Geliştirici: Camouflaj Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 5 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler