Marvel's Spider-Man 2'nin Eylül ayında çıkış yapacağı bildiriliyor

22.03.2023 15:50 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Insomniac Games tarafından biz oyun severlere sunulacak olan örümcek adam temalı açık dünya aksiyon macera oyunu Marvel's Spider-Man 2'nin Eylül ayında çıkış yapacağı bildiriliyor.
 
Venom'un seslendirme sanatçısı Tony Todd, Twitter üzerinden bir gönderi paylaştı. Bu gönderide Spider-Man 2'nin Ağustos'ta bir tanıtım kampanyasının yapılacağını ve Eylül ayında da çıkış yapacağını açıkladı.
 
Beklenen oyun yakında gelebilir
 
 
 
Bir süredir geliştirilen ve çok beklenen devam oyunu Marvel's Spider-Man 2'nin Tony Todd tarafından paylaşılan bir Twitter gönderisiyle çıkış ayı belli oldu. Yürürlükte olan gizlilik sözleşmesini açıkça ihlal eden Todd, Spider-Man 2'nin piyasaya sürülmeden önce yani Ağustos ayında tanıtımların başlayacağını akabinde Eylül ayında ise oyunun yayınlanacağını belirtti. 
 
Todd daha önce birkaç yapımın daha bu şekilde çıkış günlerini duyurmuş ve geçerli gizlilik sözleşmelerini ihlal etmişti. Şimdi ise bu durum Spider-Man 2 için geçerli.
 
Her ne olursa olsun resmi bir açıklama - doğrulama yapılmadığı için oyunun Eylül ayında gelip gelmeyeceğini bilemiyoruz. Ancak ortada böyle bir durumun olduğunu da bilmekte fayda var. Beklentiyi dozunda tutmamız en iyi olacak.
 
Marvel's Spider-Man 2, PS5 özel oyunu olarak çıkış yapacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man 2 Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 2 Dk önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 3 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 4 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler