Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı

17.06.2024 15:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Insomniac Games tarafından geliştirildiği bildirilen ve henüz resmi olarak açıklanmayan Marvel's Spider-Man 3'ün çeşitli ekran görüntülerinin sızdırıldığı ortaya çıktı. Sızdırılan ekran görüntülerine bakacak olursak oyunun erken bir sürümünden olduğu ve daha çok ikinci oyunla benzerlik gösterdiği anlaşılıyor. Hatta bazı kişiler görüntülerin aynı oyundan bile olabileceğini düşünebilir.
 
Marvel's Spider-Man 3'e erken bakış atıldı
 
 
 
Haberimizde herhangi bir ekran görüntüsüne veya sızıntısına yer vermek istemiyor ve bu konuda daha fazla dikkat etmek istiyoruz. Sosyal medya üzerinden yayınlanan bu görüntülere elbette İstediğiniz şekilde ulaşabilir ve sızıntı içeriklere bir bakış atabilirsiniz. Ekran görüntülerinin yanı sıra aynı zamanda çeşitli oynanış içeriklerinin de internet üzerinde dolaştığını aktarabiliriz. Ekran görüntülerinin yanı sıra internet üzerinde çeşitli oynanış videoları da karşınıza çıkabilir.
 
Öte yandan sızan içeriklerle beraber Sony'nin Marvel's Spider-Man 2'yi 2025 mali yılı içerisinde PC platformuna çıkarmayı hedeflediği bildiriliyor. Ayrıca yine ikinci oyunun resmi olmayan bir PC sürümüne sahip olduğu ve mod geliştiricileri tarafından bu sürümün internet üzerinden yayınlandığını da söyleyebiliyoruz. Resmi PC sürümü yayınlandığında, mod geliştiricilerinin sürümüyle muhakkak karşılaştırma yapılması bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 1 Saat önce Okul Yönetimi Simülasyon Oyunu Let's School Konsollar için 16 Temmuz'da Çıkıyor 2 Saat önce Bulmaca Platform Oyunu DROS, 12 Temmuz'da Switch için Piyasaya Çıkıyor 2 Saat önce Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor 3 Saat önce Disney Epic Mickey: Rebrushed Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler