Marvel's Spider-Man DLC ‘Silver Lining’ Çıkış Fragmanı, Oynanış Videosu

21.12.2018 18:17 Gazali Çetinkaya

 
Marvel's Spider-Man “City That Never Sleeps” indirilebilir içerik paketinin üçüncü ve son bölümü ‘Silver Lining’ bugün itibarıyla çıktı ve yayıncı Sony Interactive Entertainment ile geliştirici Insomniac Games çıkış fragmanı yayınladı. IGN ayrıca ilk sekiz dakikasını yayınladı.
 
İndirilebilir içeriğin PlayStation Store üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Silver Sable, Marvel’s Spider-Man: The City That Never Sleeps'in aksiyon dolu sonuna ekleniyor. Ölümcül paralı asker, çalınan Sable International teknolojisini ve teçhizatını şehrin haydutlarından geri almaya geliyor. Ancak Polis Teşkilatı Başkomiseri Yuri Watanabe'nin suç patronu Hammerhead'e karşı tartışmalı çalışmalarından sonra idari izne ayrılmasıyla daha büyük tehditler ortaya çıkar ve giderek artan kargaşaya karşı şehri korumak için Spider-Man beklenmedik müttefikler edinmek zorundadır.
 
Yeni Suçlar ve Mücadeleler

Silver Sable ve jetinin öne çıktığı heyecan verici görevlerle çıkış sonrası indirilebilir içerikleri edinin ve şakacı Süper Kötünün bir dizi mücadelesinde Screwball ile kapışın. Eşsiz düşman tiplerine karşı vatandaşları koruyun ve yeni ve güçlenmiş farklı tipte suçluların icabına bakın.

Yeni Kostümler ve Toplanabilirler

Columbia Pictures ve Sony Pictures Animation filmi Spider-Man: Into the Spider-Verse'ten Peter Parker’ın kostümü dahil olmak üzere üç yeni kostümü Spidey'nin koleksiyonuna ekleyin. Spider-Man’in Süper Kahraman yeteneklerini sınayacak yeni görevlerden daha fazla kupa toplayın. 

 
“City That Never Sleeps” indirilebilir içerik paketi şu anda PlayStation Store'da Ocak indirimleri kapsamında 58,00 TL'den satışta ve içerisinde 23 Ekim'de çıkan ‘The Heist’, 20 Kasım'da çıkan ‘Turf Wars’ ve bugün çıkan “Silver Lining” bulunuyor. Her bir bölümün fiyatı ise 36,00 TL. Oynamak için ana oyun gerekli, ayrıca “City That Never Sleeps” oyunun Deluxe sürümüne dahil. Standart sürüm ve Deluxe sürüm de yine Ocak indirimleri kapsamında sırasıyla 179,00 TL ve 219,00 TL.

Çıkış fragmanını ve ilk sekiz dakikasını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spider-Man Platformlar: PS4 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 2 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler