Marvel's Spider-Man DLC ‘The Heist’ Çıkış Fragmanı, Oynanış Videosu

23.10.2018 11:32 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Insomniac Games, Marvel's Spider-Man City That Never Sleeps indirilebilir içerik paketinin ilk bölümü olan The Heist'in çıkış fragmanını yayınladı. Game Informer ve IGN oynanış videoları paylaştı.
 
İndirilebilir içeriğin PlayStation Store üzerindeki tanıtım yazısı:


Yeni Görevler, Klasik Kötüler
 
Marvel’s Spider-Man için ilk üç yeni hikâye bölümünde Spider-Man’in klasik Süper Kötüleriyle kapışın. Spider-Man’in yeteneklerini sınayacak bir dizi görevde Black Cat ile yüzleşin ve suç dünyasına hakim olmaya çalışan tehlikeli yeni gruplarla mücadele edin.

Bonus Kostümler ve Toplanabilirler

İçinde Marvel’s Spider-Man’e özel olarak tasarlanan yepyeni bir orijinal kostüm dâhil olmak üzere üç yeni kostümü açın. Black Cat’in izini süren Spider-Man olarak yeni toplanabilirleri keşfedin ve mücadelelerden yeni kupalar kazanın. 
 
Çıkış fragmanını ve oynanış videolarını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spider-Man Platformlar: PS4 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler