Marvel's Spider-Man: Miles Morales Ön Siparişe Açıldı

29.09.2020 19:11 Gazali Çetinkaya

 
Marvel's Spider-Man: Miles Morales PlayStation 4 versiyonu PlayStation Store üzerinde ön siparişe açıldı.

Türkiye fiyatı 459,00 TL.

Yurt dışı fiyatı $49.99 / €59.99.
 
Ön sipariş bonusları:

• T.R.A.C.K. Kostümü - Marvel's Spider-Man: Miles Morales çizgi roman serisindeki yetenekli sanatçı Javier Garrón'un tasarladığı Zaman Tepkisi Etkinleştirilmiş Devre Kinetiği (T.R.A.C.K.) Kostümünü giyerek Takip Edilemez Kostüm Modunu açın.
• İkinci Spidey Kostümü - Yakında.
• Gravity Well Cihazı - Gravity Well Cihazını erkenden açın. Bu yeni savaş cihazıyla düşmanları bir araya toplayıp onları alt edin ve silahsızlandırın.
• Ekstra Yetenek Puanları - Harcanacak ekstra yetenek puanları ile yeni güçleri ve savaş kabiliyetlerini daha hızlı öğrenin.
 
PlayStation 4 versiyonunu satın alan kullanıcılar, PlayStation 5 versiyonuna ücretsiz sahip olacak. $69.99 / €79.99 fiyat etiketine sahip Ultimate sürüme yükseltmek için ek $20 / €20 ödenmesi gerekecek. Ultimate sürümde Marvel's Spider-Man: Remastered da yer alıyor. 
 
Marvel's Spider-Man: Miles Morales 12 Kasım'da PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man: Miles Morales Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler