Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS4 Kayıt Dosyası PS5'e Aktarılabilecek

30.09.2020 12:05 Gazali Çetinkaya

 
Marvel's Spider-Man: Miles Morales PlayStation 5 ile birlikte aynı tarihte PlayStation 4'e de geliyor. Geliştirici Insomniac Games, oyunun PlayStation 4 versiyonunu satın alan kullanıcıların PlayStation 5 versiyonuna ücretsiz sahip olacağını doğrulamıştı.

Insomniac Games topluluk yöneticisi James Stevenson, oyunun PlayStation 4 versiyonundaki kayıt dosyasının PlayStation 5'e aktarılabileceğini de doğruladı.

Marvel's Spider-Man: Remastered bu özelliği desteklemeyecek ve PlayStation 4 versiyonunu PlayStation 5'te remaster versiyona ücretsiz yükseltme seçeneği de olmayacak.

Yakuza: Like A Dragon ücretsiz yükseltme seçeneği sunacak olsa da kayıt dosyasının PlayStation 4 ve PlayStation 5 versiyonları arasında aktarılmasına izin vermeyecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man: Miles Morales Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 20 Dk önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 23 Dk önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 47 Dk önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 1 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler