Marvel’s Spider-Man: Miles Morales'in PC Sürümünün Çıkış Tarihi Açıklandı

13.10.2022 18:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciler Insomniac Games ve Nixxes Software, Marvel's Spider-Man: Miles Morales'in PC sürümünün 18 Kasım'da Steam ve Epic Games Store üzerinden çıkış yapacağını duyurdu. 
 
Ön sipariş verenler T.R.A.C.K. kostümü ve Into the Spider-Verse kostümü dahil olmak üzere iki kostüm paketine, Gravity Well cihazına ve oyunun başından itibaren bazı kabiliyetlerin kilidini açmak için üç Beceri Puanına sahip olacak. Ön sipariş fiyatı 499,00 TL.
 
Marvel's Spider-Man Remastered'ın PC sürümü tam ana hikayeyi ve Peter Parker'ın yolculuğunu devam ettirecek üç hikaye bölümünü, ek görevleri ve zorlukları içeren Marvel's Spider-Man: The City That Never Sleeps ek paketini içerecek.  
 
Marvel's Spider-Man: Miles Morales şu anda PlayStation 5 ve PlayStation 4 için mevcut. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1817190/Marvels_SpiderMan_Miles_Morales/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man: Miles Morales Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler