Marvel's Spider-Man: Miles Morales'ten Yeni Detaylar

18.06.2020 17:51 Gazali Çetinkaya

 
Insomniac Games kreatif direktörü Brian Horton, Marvel's Spider-Man: Miles Morales'ten yeni bilgiler paylaştı.
 
Marvel's Spider-Man: Miles Morales oyuncuların Miles Morales karakterinin yükselişini Peter Parker'dan farklı güçlerle birlikte deneyim etmelerine olanak sağlayacak, Uncharted: The Lost Legacy ölçeğinde bağımsız bir oyun. 2018'de çıkan Marvel's Spider-Man'in bir yıl sonrasında geçecek. Noel tatili gecesinde bir enerji şirketi ile yüksek teknolojili suç ordusu arasında bir savaş çıkar ve Miles'ın Harlem'deki yeni evi bu savaşın ortasındadır.
 
PlayStation 5'in gücünden yararlanacak özellikler açısından oyun neredeyse anında yüklemeler, ray-tracing, 3D ses ve DualSense kontrolcüsünün dokunsal geri bildirim ile adaptif L2 ve R2 tetik tuşları özelliklerini kullanacak. Karakterler ve şehir grafikleri de daha gerçekçi ve doğal görünmesi için güncellenmiş. 
 
Insomniac Games ayrıca Peter Parker hakkında anlatılacak daha çok şeyin kaldığını fakat bu oyunun odağının Miles Morales olduğunu belirtti. 
 
Marvel's Spider-Man: Miles Morales noel döneminde PlayStation 5'e özel olarak çıkacak.

Geliştirici günlüğünü aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man: Miles Morales Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler