Marvel's Spider-Man Ortalama 20 Saat Uzunluğunda

27.08.2018 19:47 Gazali Çetinkaya

 
Insomniac Games topluluk yöneticisi James Stevenson twitter üzerinden Marvel's Spider-Man ile ilgili birkaç soruyu yanıtladı.
 
Oyunun uzunluğu hakkında sorulan soruya James Stevenson, stüdyodaki ortalama bir tester'ın oyunu yaklaşık 20 saatte bitirdiğini ancak yan görevler ve aktivitelerle bu sürenin üstüne çıkılabileceğini belirtti.
 
God of War ve Uncharted 4'te olduğu gibi erişilebilir seçeneklerinin (renk körü modu, HUD boyutu arttırma vs.) olup olmayacağı sorulduğunda James Stevenson ilk gün güncellemesine dahil olacağını söyledi. İlk gün güncellemesinin tüm detayları henüz belli değil.

Son olarak, oyunun dosya boyutu ilgili olarak minimum 45 GB olacağı belirtildi.
 
Marvel's Spider-Man 7 Eylül'de PlayStation 4 için çıkacak. İnceleme ambargosu 4 Eylül tarihinde Türkiye saati ile 17:00'da kalkacak. Bu saatten sonra oyunun incelemeleri yayınlanmaya başlanacak.

Yeni yayınlanan fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spider-Man Platformlar: PS4 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 1 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 2 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 3 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 4 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler