Marvel's Spider-Man Remastered Ayrı Olarak Satışa Sunuldu

18.12.2020 18:48 Gazali Çetinkaya

 
PlayStation 5 için geliştirilen Marvel's Spider-Man Remastered ayrı olarak satışa sunuldu.

Bundan önce sadece Marvel's Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition'a dahildi.

Fiyatlar şu şekilde:
 
• Marvel's Spider-Man Remastered -- 309,00 TL / $39.99
• Marvel's Spider-Man: Miles Morales -- 459,00 TL / $49.99
• Marvel's Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition (Marvel's Spider-Man: Miles Morales + Marvel's Spider-Man Remastered) -- 619,00 TL / $69.99 
 
PlayStation 4 vs PlayStation 5 grafik karşılaştırma videosu:
 
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 
PS5 konsolu için yeniden düzenlenmiş ve geliştirilmiştir – Güncellenmiş görselleri ve sürükleyici yeni özellikleri ile bu ödüllü macerayı bütünüyle deneyimleyin.
 
Bu, daha önce tanıştığınız ya da gördüğünüz Spider-Man değil. Marvel’s Spider-Man Remastered ile, New York Şehri'ndeki büyük suçlarla savaşmakta daha usta ve deneyimli bir Peter Parker ile tanışıyoruz. Aynı zamanda, New York halkının kaderini omuzlarında taşırken karmakarışık kişisel hayatı ile kariyerini dengelemek için mücadele ediyor.
 
Sizi ağ gibi saracak bu hikâyenin tamamını keşfetmek için karşınızda Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition. Bu kaçırılmayacak paketle birlikte, ödüllü Marvel’s Spider-Man Remastered oyunu için bir para puan koduna** sahip olacaksınız. Marvel’s Spider-Man: The City That Never Sleeps macerasının üç DLC bölümü de içindedir. PS5 konsolu için yeniden düzenlenmiş ve geliştirilmiştir.
 
Be greater
Yeni bir kötü karakter New York şehrini tehdit edince, Peter Parker ve Spider-Man’in dünyaları çarpışır. Şehri ve sevdiklerini kurtarması için yükselmesi ve muhteşem olması gerekiyor.
 
Spider-Man gibi hissedin
Maske ile geçen sekiz yılın ardından, Peter Parker artık suçla savaşmakta bir usta olmuştur. Doğaçlama dövüşler, dinamik ve akrobatik hareketler, şehirde akıcı gezinme ve çevre etkileşimleri ile çok daha deneyimli bir Spider-Man’in tüm gücünü hissedin. Artık çaylak olmayan bu Spider-Man, şimdiye kadar oynadıklarınızın arasında en yeteneklisi.
 
Dünyalar çarpışıyor
Peter Parker ile Spider-Man’in dünyaları orijinal ve aksiyon yüklü bir öyküde çarpışıyor. Bu yeni Spider-Man evreninde Peter ve Spider-Man’in hayatlarındaki ikonik karakterler yeniden tasvir edildi, tanıdık yüzler özgün rollerde yer aldı.
 
Marvel’ın New York şehri sizin oyun alanınız
Büyük Elma, Insomniac’ın şimdiye kadarki en geniş ve etkileşimli dünyasıyla hayat buluyor. Hayat dolu bölgelerden ağ atarak geçin ve Marvel ile Manhattan’ın ikonik mekanlarının nefes kesici manzaralarını izleyin. Çevreyi kullanarak bu etkileyici aksiyon oyununda kötüleri epik bir şekilde saf dışı bırakın.
 
The City That Never Sleeps içeriğinin bütünüyle tadını çıkarın
Eksiksiz ve kapsamlı yeni bir hikaye, ekstra mücadeleler, Spider-Man evrenindeki yeni müttefikler ve düşmanlar, ayrıca kilidi açılacak ek kostümler içeren üç hikaye bölümüne erişin.
 
Çarpıcı görseller: Marvel’s Spider-Man’in PlayStation 5 konsolunun gücü için yeniden düzenlenen görselleri ile hiç olmadığınız kadar muhteşem olun. Eleştirmenlerin favorisi olan bu oyunu güncellenmiş grafiklerle ve çarpıcı, dinamik 4K/HDR ile deneyimleyin. Ayrıca, New York'ta ağ ile salınmayı deneyimleyin ve dinamik 4K/60fps için Insomniac’ın zamansal enjeksiyon özelliğinden yararlanan performans modu ile deneyimli bir Spider-Man olarak savaşın. Not: 60fps ray tracing modu yeni eklendi.
 
Hızlı yükleme: PS5 konsolunun ultra yüksek hızlı SSD donanımı ile Marvel’in New York şehrine hiç olmadığı kadar hızlı girin. Anında büyük aksiyonların içine atlayın ve ‘Peter Parker’ demekten bile kısa sürede şehri hızlıca seyahat edin.
 
Uyarlanabilir tetikler: DualSense sayesinde uyarlanabilir tetikler ile Spider-Man’in ağlarını ellerinizde hissedin.
 
Dokunsal Geri Bildirim: Oyunu yepyeni ve inanılmaz sürükleyici bir şekilde deneyimlemenizi sağlayan dokunsal geri bildirimler ile Spider-Man’ın tüm cihazlarını ve cephaneliğini hissedin.
 
Uyumlu kulaklıklarla Tempest 3D AudioTech: Marvel’s Spider-Man oyununda Marvel’ın New York şehrinin trafiğinden uçan güvercinlerine kadar her şeyini 3D konumsal ses teknolojisiyle duyun. PS5 konsolunun güçlü Tempest 3D AudioTech sayesinde ilk seferinde fark etmediğiniz sesleri fark edin ve tam olarak nereden geldiklerini belirleyin.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spider-Man Platformlar: PS4 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 1 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 3 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 3 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 4 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler