Marvel's Spider-Man: Remastered Kutulu Olarak Satılmayacak

22.09.2020 07:34 Gazali Çetinkaya

 
2018'de PlayStation 4 için çıkan Marvel's Spider-Man iyileştirilmiş karakter modelleri, ray-tracing yansımalar ve gölgeler, daha iyi ışıklandırma, sokaklarda daha fazla araç ve insan ve üç yeni kostüm ile birlikte PlayStation 5'e geliyor.

Remaster versiyon, Marvel's Spider-Man: Miles Morales'in ultimate sürümüne dahil olacak ve $69.99 fiyattan satışa sunulacak.

Geliştirici Insomniac Games'in belirttiğine göre, Marvel's Spider-Man: Remastered ayrı bir şekilde kutulu olarak satışa sunulmayacak.

Insomniac Games ayrıca orijinal oyundan remaster versiyona kayıt dosyası aktarılamayacağını da doğruladı.
 
Ayrıca twitter üzerinden bir kullanıcı şu soruyu yöneltti: "Marvel's Spider-Man: Miles Morales'in standart sürümünü içeren bir PlayStation 5 paketini ön siparişini verdim. Bu, Marvel's Spider-Man'in PlayStation 4 versiyonumu yükseltemeyeceğim anlamına mı geliyor? Ekstra 20 doları seve seve öderim fakat ön sipariş hakkımı kaybetmek istemiyorum."

Insomniac Games en yakın zamanda bu konu hakkında daha fazla bilgi paylaşacaklarını ve bu senaryoyu düşündüklerini belirtti.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales standart sürümü ve ultimate sürümü 12 ve 19 Kasım'da çıkışını gerçekleştirecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man: Miles Morales Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler