Marvel’s Spider-Man Remastered'ın PC Sürümü Çıkış Yaptı

12.08.2022 22:23 Mehmet Tandoğan

 
 
Insomniac Games ile Nixxes Software tarafından geliştirilen ve PlayStation PC tarafından yayınlanan olan açık dünya macera aksiyon oyunu Marvel's Spider-Man Remastered'in PC sürümü bugün (12 Ağustos 2022) itibarıyla oyunculara sunuldu. Şu anda Steam ve Epic Store üzerinden 499,00 TL'den satışta. Oyunun şu anda (yazım sırasında) Steam üzerinde bini aşkın kullanıcı incelemesi bulunuyor ve bu incelemelerin yüzde 92'si olumlu.
 
Desteklenen diller arasında Geleneksel Çince, Çekçe, Danca, Felemenkçe, Fince, Fransızca, Almanca, İngilizce, Yunanca, Macarca, İtalyanca, Japonca, Korece, Norveççe, Portekizce, Brezilya Portekizcesi, Rusça, İspanyolca (İspanya), İspanyolca (Latin Amerika) ve İsveççe yer alıyor.
 
Geniş yelpazedeki cihazlara, kilidi açılmış kare hızlarına ve performans artıran NVIDIA DLSS ve görüntü kalitesini geliştiren NVIDIA DLAA gibi diğer teknolojilere verilen desteklerle çeşitli grafik kalitesi seçeneklerinin keyfini çıkarın. Yükseltme teknolojisi AMD FSR 2.0 da desteklenmektedir.
 
Marvel's Spider-Man Remastered'ın PC sürümü tam ana hikayeyi ve Peter Parker'ın yolculuğunu devam ettirecek üç hikaye bölümünü, ek görevleri ve zorlukları içeren Marvel's Spider-Man: The City That Never Sleeps ek paketini içeriyor. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1817070/Marvels_SpiderMan_Remastered/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man Remastered Platformlar: PC Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 12 Ağustos 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler