Marvel's Spider-Man'e ‘Bombastic Bag Man’ ve ‘Future Foundation’ Kostümleri Eklendi

28.01.2019 18:11 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Insomniac Games, Marvel's Spider-Man'e ‘Bombastic Bag Man’ ve ‘Future Foundation’ kostümlerinin versiyon 1.14 güncellemesi ile birlikte eklendiğini duyurdu.

Versiyon 1.14 güncellemesi şu anda indirilebilir durumda. İndirme boyutu 230 MB civarında.

Marvel's Spider-Man 26 adet açılabilir kostüm ile çıkış yaptı ve ardından The Heist, Turf Wars ve Silver Lining indirilebilir içeriki ile toplamda dokuz adet daha eklendi. Geçtiğimiz ay Raimi kostümü olarak da bilinen orijinal Spider-Man filmlerindeki kostüm oyuna eklendi.

Marvel's Spider-Man 7 Eylül 2018'de çıktı ve oyun çıkış yaptığı ilk üç gününde (7 - 8 - 9 Eylül) dünya genelinde 3.3 milyon adet satarak en hızlı satan PlayStation 4 özel oyunu olmayı da başardı. Çıkışından 25 Kasım 2018'e kadar olan sürede dokuz milyon adetten fazla sattı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spider-Man Platformlar: PS4 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 1 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler