Marvel's Spider-Man'in İkinci DLC'si ‘Turf Wars’ 20 Kasım'da Çıkacak

13.11.2018 17:28 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Insomniac Games, Marvel's Spider-Man “City That Never Sleeps” indirilebilir içerik paketinin ikinci bölümü ‘Turf Wars’un 20 Kasım'da çıkış yapacağını duyurdu.
 
‘Turf Wars’da ana antagonist karakter Hammerhead olarak karşımıza çıkacak ve Spider-Man New York'un en büyük felaketi haline gelmeden önce Maggia suç ailesi ve çete lideri Hammerhead arasında patlayan savaşın sona ermesini sağlamaya çalışacak.  
 
‘Turf Wars’ yeni hikaye görevleri, üç yeni kostüm, meydan okumalar ve kupalar içerecek.  
 
“City That Never Sleeps” indirilebilir içerik paketi PlayStation Store'da 89,00 TL'den satışta ve içerisinde 23 Ekim'de çıkan ‘The Heist’, 20 Kasım'da çıkacak ‘Turf Wars’ ve son olarak Aralık'ta çıkacak Silver Lining bulunuyor. Her bir bölümün fiyatı ise 36,00 TL. Oynamak için ana oyun gereklidir. Ayrıca “City That Never Sleeps” oyunun Deluxe sürümüne dahildir.   
 
Teaser videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spider-Man Platformlar: PS4 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 2 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 3 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 3 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 4 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler