Marvel's Wolverine için ilk Bilgiler Geldi! Ne Zaman Çıkış Yapacak?

04.02.2023 17:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Insomniac Games tarafından oyunculara sunulacak olan Marvel's Wolverine hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı. Game Mess Morning podcast'inde gazeteci Jeff Grubb, oyun hakkında çeşitli bilgiler verdi ve oyunun ne zaman çıkış yapacağına dair fikirlerini paylaştı.
 
Şiddet ve parçalanmaların yer alacağı bir yapım olacak 
 
 
 
Gazeteci Jeff Grubb tarafından açıklanan bilgilere göre Marvel's Wolverine, oldukça kanlı olacak ve düşmanların parçalanmasına şahit olacağız. Şiddetin ön planda olduğu yapım ise Grubb'ın belirttiğine göre en iyi ihtimalle 2024 yılı içerisinde piyasaya sürülecek.
 
İlk olarak Eylül 2021'de bir PlayStation etkinliği sırasında duyurulan ve halen geliştirilme aşamasında olan Marvel's Wolverine hakkında Grubb ek olarak şunları söyledi: "Benim için şaşırtıcı olan şey iki farklı tarih duymuş olmam... Bu tarihler arasında oldukça erken sayabileceğim 2024 sonbaharı yer alıyor. Ancak diğer taraftan 2025 yılı söylentileri de kulağıma geliyor. Oyun 2024 yılında çıksa harika olur. Öte yandan Insomniac ekibi Spider-Man 2'yi yakında piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Arka arkaya bu kadar büyük çaplı oyunu yayınlamayı başaracak bir ekip varsa o da bence Insomniac stüdyosudur."
 
Marvel's Wolverine, 2021 yılı içerisinde duyurulan bir proje. Insomniac Games tarafından oyunculara sunulacak olan bu yapım içerisinde Marvel's Spider-Man: Miles Morales'in yaratıcı liderleri Brian Horton ve Cameron Christian yer alıyor. Oyun hakkında henüz pek bir bilgi yayınlanmadı. Dolayısıyla biz oyuncular olarak halen bekleme aşamasındayız.
 
Marvel's Wolverine, PlayStation 5 için çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Wolverine Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler